Helgen 30 August-1 September arrangerte KNA Solør årets femte av seks NM-runder i Rallycross på Finnskogbanen. NMK Verdal/Levanger har Thomas Hårberg som stilte til start i sin Volvo S40. Hårberg lå før runden som nummer fem i sammendraget.

Thomas kjørte seg inn til en femtetid og to sjettetider denne helgen, som kvalifiserte han til B-finale. I denne finalen tok han en klar seier, og rykket dermed opp til A-finale! Etter en spennende A-finale endte Thomas opp på pallen med en 3.plass! Han ligger fortsatt som nummer fem i sammendraget før aller siste NM-runde, men etter runden på Finnskogbanen tok han med seg viktige poeng og klatret seg nærmere de over på poengstigen. Vi ønsker han lykke til!

Thomas Hårberg (t.h) sammen med førsteplass Tom Atle Sigfridstad og andreplass Jørgen Syversen.Så en viktig beskjed til alle medlemmer (og ikke-medlemmer) av NMK Verdal/Levanger. Den 20-21 September må vi gjøre gjengjeld til o-klubben for at de hjalp oss på Landsfinalen 2018. Vi skal stille opp som post- og trafikkvakter. Her er det tre vakter å velge mellom:
Fredag 16.00-19.00 på Ørmelen
Lørdag 8.30-12.00 på Øra
Lørdag 12.30-16.30 på Øra.

Ta kontakt med Einar Frisli (909 81 823) snarest om du har mulighet til å bidra.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.