Lørdag 18.august ble det arrangert landsfinale for bilcross på Verdal motorsenter. Dagen ble en suksess fra start til slutt.

Lørdag 18.august gikk startskuddet for årets landsfinale på Verdal motorsenter. Sjåførene kommer fra hele Norge, og allerede på torsdag var de første førene på plass. Utover fredag fyltes depot og camping med sjåfører, mekanikere og funksjonærer, og på ettermiddagen var det trening, der sjåførene fikk muligheten til å teste bil og bane. 139 av Norges beste sjåfører skulle kjempe om den gjeve tittelen «Norges beste bilcrossfører». 8 av sjåførene var fra NMK Verdal/Levanger.

Arrangementet gikk over all forventning. Første heat startet kl. 08.00, og allerede kl. 15:30 var vinneren kåret. Stemningen var på topp gjennom hele dagen, tross at det regnet store deler av dagen.

Foto: Stian Ormestad, www.bilcross.no.

Det ble en fartsfylt dag med mange spennende dueller. Etter en spennende og meget jevn A-finale, kunne Thomas Hårberg juble for seieren. Klubbkamerat, Joakim Gjønnes, tok andreplassen mens Roger Eidem (Hell motorsport) tok tredjeplassen. Trønderne var sterkt representert i A-finalen, da Asgeir Taraldsen (NMK Melhus) kjørte seg opp fra B-finale og havnet tilslutt på en fin fjerdeplass.

De øvrige sjåførene fra NMK Verdal/Levanger var Kent Over Hårberg (39.plass), Christoffer Høyem (41.plass), Ida Mortensen (58.plass), Robert Sem Frisli (69.plass), Erlend Nonstad (76.plass) og Erik Ude (85.plass).

Foto: Stian Ormestad. Se www.bilcross.no for flere bilder!

Banketten fant sted på Stiklestad Hotell, hvor vi fikk servert svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og fløtepoteter til hovedrett og panna cotta til dessert. Etter middag og premieutdeling spilte Kravstor opp til dans.

Vi i NMK Verdal/Levanger ønsker å takke alle sjåfører, mekanikere, funksjonærer, dugnadshjelp, sponsorer og publikum for en fantastisk dag.

Nå gir vi stafettpinnen videre til NMK Gardermoen og ønsker de lykke til med neste års arrangement.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.