Richard Andrè Skaug er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Toyota Supra med 2JZ-GTE med 600 hjulhester!Richard kjører for Team R.A.S. Drifting og er sponset av
Tena Men
Snap Drive
Utleiehengeren

Følg Richard på fb Trykk HER

Ole Guttormsen er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Ford Sierra med Volvo t5 motor med 550 hk!!

Ole kjører for Team Møbelringen.

Følg Ole på fb Trykk HER

Nikolai Kristiansen er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin BMW E90 med Toyota Supra 2JZ motor!!

Nikolai kjører for Kristiansen Drifting og er sponset av:
Haukom Anlegg AS
Breis Bygg AS
Rørlegger Modalen AS
Kr Kristiansen
XR Visuell kommunikasjon

Følg Nikolai på fb Trykk HER

Emil Leirud er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Toyota Supra med 2JZ på 427 hjulhester!Emil kjører for Emil Leirud Drifting og er sponset av:
Kaupanger Bil AS
Waage Anlegg og sikkerhet AS

Følg Emil på fb Trykk HER

Ronny Køhler er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan S13 med Toyota 1JZ motor på 500 hjulhester!

Ronny kjører for Køhler Drifting og er sponset av:
Hemato Eiendom AS
Grandal Garasjeporter AS
Fevik dekk As
Maxxol Boost racefuel As
Blikkenslager Elisabeth Heien AS
Spyle og rørkontroll AS
Grimstad Chiptuning AS
Auto rep AS
Bil og bobil Sør As
Tr bår og fritid As
Møbelringen AS
Anders Langås AS

Følg Ronny på fb Trykk HER

Jan Aimar er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan S14 med en Toyota Supra motor 2JZ med 650hk!Jan Aimar er sponset av:
XR Kommunikasjon
Voss Møbel og trevare
Rørleggermester Raymond Hånesland
Race Support
Sunoco
Headliner
Byggi Randesund

Følg Jan Aimar på fb Trykk HER

Petter Elnes er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin BMW E30 med Toyota 2JZ med 700 hjulhester!!Petter kjører for Elnes Motorsport.

Følg Petter på fb Trykk HER

Sondre Erga er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan 200SX S136 med Nissan Skyline motor RB25 med 580hk!!!Sondre kjører for Kvia Motorsport og er sponset av:
Figved rep og lakkering og T.A.K FAB

Følg Sondre på fb Trykk HER

Christer Lønn er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin BMW E36 320i!Christer er sponset av:
Ekstralys.no og Møbelringen Kristiansand.

Følg Christer på fb Trykk HER

Stian Rustuen er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Toyota Supra med 924 hjulhester!Stian kjører for S&S Drifting og er sponset av:
Vinstra Sementpuss AS
Areal Bygg AS
Ruststuen Gulvstøp
Rustugusetra
RFS Performance
Pluto Performance
Vestlandshus AS
Myklevik Performance/Racesystems.no
Ruste Bilradio
Fron Diesel AS
SJ Profilering & Design
Westlake Tires Norway

Følg Stian på fb Trykk HER

Tor Arne Kvia er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan S13 med Amerikansk V8 med 712 hjulhester!!Tor Arne kjører for Kvia Motorsport og er sponset av Aim Motorsport Norway.

Følg Tor Arne på fb Trykk HER

Allan Tinnion er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin BMW E90 med Toyota 1JZ motor på 500hkAllan kjører for Grøftekanten Drifting og Tinnion Motorsport og er sponset av av: Gulli Bilsenter, Do88, Jatronic, Platech, Poodcustom, Seal Weld Pro og Koed.

Følg Allan på fb Trykk HER

Max Vonka er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan S15 med Toyota Supra motor, 2JZ med 736 hjulhester og 828Nm!!

Max kjører for Vonka Racing og er sponset av:
Lambertseter Bilverksted.

Følg Max på fb Trykk HER

Stian Wang er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin BMW E46 M3 med 694 hjulhester!!
Stian Wang på fb? Trykk HER!
Andre Olsen er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin velkjente Hyundai Veloster, motorisert med en Toyota 2JZ motor på over 700hk

Andre kjører for Nordic Drift Team og er sponset av:
#mobile #hyundai #ksm #gasolin#drivenracingoil#herkulessenter
#tilhengerserviceskien#jonsdekkogfelg #sailuntyres#sandnesmotorsport
#astsuspensionna#boostracefuel #løbergtuning #astnorge #maxxolracefuel
#jensenservice #gatebil_official#tess#romnes #rydsbilglas
#haas #hmsmaskin
Følg Andre på fb Trykk HER!

Lars Atle er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan S13!
Lars Atle kjører for Team Møbelringen.
Følg Lars Atle på fb Trykk HER!
Marianne Halvorstad er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Nissan 200SX S13 med en Toyota V8 – 1UZ på 238hk!!
Marianne kjører for Team Kvia Motorsport!
Følg Marianne på fb Trykk HER!
Stian Bjørgeengen er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Toyota Supra, motorisert med en 2JZ med 1012 hjulhester!!!Stian Bjørgeengen er sponset av: Vinstra Sementpuss AS, Areal Bygg AS, Rustuen Gulvstøp, Rustugusetra, RFS Performance, Pluto Performance, Vestlandshus AS, Myklevik Performance/Racesystems, Ruste Bilradio, Fron Diesel AS, SJ Profilering & Design, Westlake Tires Norway

Følg Stian på fb Trykk HER!

Ove Bjørge er påmeldt og klar for Runde 1 av Powerdrift NM/NC i drifting på Verdal Motorsenter lørdag 11.mai.2019 med sin Volvo 245 med 520 hesters Chevy V8!!!Ove Bjørge er sponset av: htb Racing, Revheim Mur og Hage, RS dekk, Haugland automobil, Osterøy entreprenør, Svein Mo, RS Tuning Bergen, Turbofun, Bergen Caravan!

Følg Ove Bjørge på fb Trykk HER!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.