Påmelding til løp 16.Juni

16.Juni arrangerer NMK Verdal/Levanger bilcross- og rallycrossløp på Verdal Motorsenter. Løpet er også kvalifiseringsløp for Landsfinalen Junior 2018.

Raabakken 26.05.18 – NMK Namdal

Hele 14 førere fraklubben stilte til start ved Raabakken Motorbane i helga, 26.05.18. Tre førere fra NMK Verdal/Levanger kvalifiserte seg til årets Landsfinale som går på hjemmebane, og en gullbillett ble utlevert!

Info fra NMK Sentralt

The following is an excerpt. NMK sammen med Tryg tilbyr for 2018 også sine medlemmer transportforsikring for kjøretøyene sine. Dette er en suksess og gir medlemmene våre trygghet i forbindelse med frakt av kjøretøy på henger eller i bil/buss

Eliteracet 2018

Løradag 19.Mai stiller 142 av landets beste bilcrossførere til start på Bjorli Motorsenter. Sjåførene er invitert til løpet basert på gode prestasjoner året i forveien. Kort fortalt...-Her samles eliten av norske bilcross til en skikkelig duell.

Veteranlandsfinalen 2018, Elverum

For første gang arrangerte NMK Elverum Veteranlandsfinalen; et bilcrossløp for alle over 50 år. I likhet med kvalifiseringsløp, kvalifiserte også de 6 beste her seg til Landsfinalen Åpen 2018.